home        menu  
 

ZEN ART FranÁoise Kunst (Fran)

 
 
'Ik houd van wat ik doe, waar ik aandacht aan geef, doe ik met passie.
Dit kenmerkt zich vooral door mijn enthousiaste open houding maar ook het brengen van eenvoud, helderheid. Tonen van kracht en kwetsbaarheid, bewust leven vanuit het hart.
Belangrijk in oprechte communicatie is transparantie, humor en diepgang.
Men beschrijft mij wel als catalyst, inspirator en visionair.
Je kunt mijn werkwijze omschrijven als inspirerend, bewustzijnsverruimend en verhelderend. Niet alleen mijn kunstwerken spreken tot de verbeelding maar ook de wijze waarop ik het fijn vind mensen te inspireren, motiveren.
De uitdaging om dingen in beweging te zetten en diepere lagen van je menswezen en je oorsprong te helpen ont-wikkelen. Daarbij meer en meer in te dalen in wie je werkelijk bent, je authenticiteit naar voren halen.
In verbinding zijn met je stralende Bron en je te wijzen op je scheppende vermogens, hoe frequenties van Liefde en Licht vanuit je hart te leven.

Ik zet mijzelf in met bezieling, betrokkenheid en inlevingsvermogen. Door brede scholing/opleiding en werkervaring ben ik deskundig op mijn vakgebied.
Ervaring met groepen, individueel in sessies, consult, training en teaching. Kunstzinnige trajecten counseling, coaching, workshops, privť schilderles en open schildersatelier (groepen), Energy connections, helende holistische sessies.

 
InSpiratiebron
Belangrijk om in ontwikkeling te zijn, bewust te leven in verbinding met natuur. Met oog voor schilderen, fotografie, schrijven, meditatie, mindfullness, yoga. GeÔnspireerd door het leven zelf, natuur, diverse stromingen, oosterse en westerse filosofie, psychologie, mensbeeld en ontwikkeling, zijnsoriŽntatie, non-dualiteit, awakening, bewustzijnsprocessen.

Ik woon sinds 2000 in de prachtige omgeving van de vallei, alwaar ik nu woon aan de rand van twee provincies Gelderland/Utrecht.

namastť, Fran
 

 
 


Begeleiding bij levensprocessen, zelfontwikkeling, zijnsoriŽntatie, energie- en lichtwerk.

(vervolg)
lees meer

 

 
 

ESPAVO,

'mijn kracht ligt in het inspireren
en motiveren van mensen!
Ik luister met aandacht,
 breng mensen in contact
 met Bewust Zijn en
hun Kracht,
verbinding maken en
samenbrengen van
Kosmische en Aarde EnergieŽn'

 

 
  colofon update 2023 / copyright auteursrecht tekst & beeld  ZEN&ART©Fran Kunst